Hvordan man transformerer traditionelle virksomheder i det andet barns æra

Efter implementeringen af ​​den nye politik for det andet barn forventes det, at landets nyfødte i 2018 forventes at overstige 20 mio.Ifølge "Data Insight Report" leveret af Avery Consulting forventes Kinas graviditets- og spædbørnsindustri at overstige 2 billioner yuan i 2017. Men problemet er, at dette marked længe har været mættet.Kæmper gamle mærker, og at stå over for et stort antal nye "spoilere", en nærkamp, ​​uundgåelig.I sådan en knibe, hvor i sidste ende er konkurrencemulighederne?

1

Strategiguruen Trout definerede engang klart essensen af ​​"brandkonkurrence": "Et ægte brand er et navn eller et symbol i forbrugerens sind, der repræsenterer en specifik kategori. Det er kategorien, ikke brandet, der spiller nøglerollen i forbrugerens sind; mærket er beregnet til at udtrykke kategorien. Reklamebureauer og virksomhedsmarketingfolk overbetoner generelt begrebet 'brand loyalty', hvilket faktisk er en vildledende i sig selv."

Faktisk er de brands, der i øjeblikket går stærkt og skiller sig ud i mor- og babyindustrien, dybest set "segmenterer nye kategorier eller redefinerer kategorier" som et magisk gennembrud, der giver kunderne "ny værdi i kategorien".Og mærket "Beilaikang" er et godt eksempel på inspiration til transformationen af ​​traditionelle virksomheder.

2

Beilaikang tog en afgørende beslutning om at genimplementere sin brandpositioneringsstrategi i lyset af et hårdt konkurrencemiljø.Først gik de sammen med obstetriske eksperter fra USA, Japan, Hongkong og Shanghai for klart at definere udtrykket "barsel" som et almindeligt begreb: "kvinder i de otte uger før og otte uger efter fødslen."Dette førte til udviklingen af ​​en række innovationer;Derudover forener Beilaikang 172 autoritative mødre- og spædbørnsinstitutioner og bruger WeChat offentlige nummer og APP til gradvist at danne en online ekspertkonsultation og mødrestøtteplatform.

Denne succesfulde beslutning har gjort Beilaikang til en af ​​lederne inden for mor- og babyindustrien i Kina og har bevist, at "ny markedssegmentering/ny kategoridefinition/nyt produktgennembrud", der bringer ny værdi til kunderne, er hemmeligheden bag at vinde konkurrencen.


Posttid: Mar-10-2022